Go Back

Indisk Butter No Chicken Sauce

Servings: 4 personer

Ingredients

  • 2 msk olivolja
  • 1 lök hackad
  • 1 msk ingefära riven
  • 2 vitlöksklyftor krossad
  • 1 msk garam masala
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk torkad koriander
  • 1 krm cayenne peppar
  • 1 tsk salt
  • 4 msk tomatpuree
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 dl kikärtor kokta

Instructions

  • Stek löken i olivoljan på medelvärme, 3-4 minuter.
  • Tillsätt ingefära och vitlök och stek ytterligare 1 minut.
  • Tillsätt kryddorna, tomatpureen, kokosmjölken och kikärtorna. Låt puttra i 5-10 minuter.
  • Servera med ris.

Notes

Bakad tofu eller andra grönsaker kan ersätta kikärtorna.